Het aftellen is begonnen

Januari is een mooie tijd om terug te blikken en vooruit te kijken. Zelf ben ik in december 2019 bij Nobilex gestart en ik heb in deze korte tijd goed zicht gekregen op alle ontwikkelingen van het afgelopen jaar en wat ons dit jaar te wachten staat. Met als eerste grote ontwikkeling de lancering van de volledige versie van Nobilex.

Terugkijken op 2019
Als ik terug kijk op wat er het afgelopen jaar bij Nobilex is gebeurd dan denk ik dat het team en ik erg tevreden mogen zijn. De eerste kantoren met een zwevend protocol zijn gestart met Nobilex. Daardoor krijgt ons ontwikkelteam nu input vanuit de dagelijkse praktijk. Daarmee kunnen we de software verder verbeteren.

In 2019 zijn we ook bezig gegaan met de voorbereiding van de aanstaande implementaties. Er zijn conversies geschreven vanuit de bestaande notariële systemen naar Nobilex en er is een training ontwikkeld voor de gebruikers. Hierdoor kunnen we in 2020 een groot aantal implementaties verzorgen.

In december ben ik gestart bij Nobilex. Albert Plugge heeft afscheid genomen en zijn werkzaamheden als interim-directeur overgedragen. We gaan hem missen en wensen hem natuurlijk het allerbeste in 2020!

Vooruitkijken op 2020
Vooruitkijkend staan er mooie dingen te gebeuren. Hoewel oud en nieuw net geweest is tellen we bij Nobilex nog steeds af. De teller staat bij ons op 10 weken. Dan lanceren we namelijk de eerste volledige versie van Nobilex. De eerste notariskantoren die normale productie draaien zullen starten met de software. Daarnaast staat er veel functionaliteit op de roadmap voor volgende kantoren. We ontwikkelen dus volle kracht door. Een paar ontwikkelingen wil ik graag benoemen:

Office Invoegtoepassingen
Onlangs zijn we gestart met het bouwen van Office integraties. Zowel voor Outlook als voor Word komen er invoegtoepassingen beschikbaar van Nobilex. Hiermee kunnen medewerkers van notariskantoren direct e-mail archiveren in de juiste dossiermappen. In Word kunnen bijvoorbeeld getallen, bedragen en oppervlakten volledig uitgeschreven worden. Twee mooie toepassingen die het werken makkelijker en sneller maken doordat je niet steeds hoeft te wisselen tussen de notariële software en Word.

ECH Certificering
Natuurlijk is een goede ECH integratie een must-have voor notariskantoren. De afgelopen tijd is er een erg mooie ECH module gebouwd in Nobilex. Begin februari wordt deze gecertificeerd waardoor we bij de lancering in april meteen live kunnen met ECH.

Twinfield koppeling
Onlangs is de koppeling met Twinfield gebouwd. Het mooie aan werken met Twinfield is de mogelijkheden eromheen. Zo is er het pakket Basecone waarmee inkoopfacturen herkend en goedgekeurd kunnen worden. Met Visionplanner krijgt u toegang tot management dashboards waar de financiële stand van zaken direct duidelijk is. Onze partner RSult helpt bij het migreren van alle financiële data naar Twinfield waardoor de overstap naar Nobilex soepel verloopt.

Demo’s van Nobilex
Nobilex is mooi geworden, en dat laten we graag zien. We hebben een demo omgeving opgezet waarin u zelf kunt ervaren hoe makkelijk en snel Nobilex werkt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Nobilex voor uw kantoor? Neem dan contact op via r.vanweeghel@nobilex.nl of 06 5188 7306. We laten graag zien hoe de toekomst van notariële software eruit ziet.

Alles weten over Nobilex?