Nobilex neemt Artredis over

1 juli 2020

Notarieel softwareleverancier Nobilex heeft op 1 juli 2020 de softwareleverancier Atredis overgenomen. Atredis biedt een notarieel softwarepakket dat door diverse notariskantoren gebruikt wordt. Nobilex directeur Rob van Weeghel legt uit waarom hij deze stap zet: “De medewerkers van Atredis hebben veel kennis van notariële software. Daarnaast heeft Nobilex een organisatie die continuïteit biedt voor de Atredis klanten. Wij kunnen nu de gezamenlijke klanten nog beter van dienst zijn.”

​De afgelopen tijd hebben de directeuren Dorus Bakkum en Stef Smit nagedacht over hoe de toekomst er voor hun klanten het beste uit kan zien. Het softwarepakket Nobilex is gebouwd op de nieuwste technieken en is van notarissen voor notarissen. Samengaan met Nobilex was daarom voor de mannen van Atredis een logische keuze: “Nobilex biedt de functionaliteiten die onze klanten willen. Het pakket is intuïtief waardoor gebruikers eenvoudig over kunnen stappen.” Aldus Stef Smit.

​Samen met de gebruikers van Atredis nemen wij ruimschoots de tijd om een tijdstip te kiezen voor een overgang naar Nobilex. Dorus Bakkum: “Wij blijven Atredis gewoon ondersteunen, waardoor onze gebruikers ruimschoots de tijd krijgen om kennis te maken met Nobilex.” Voor notariskantoren die van Atredis naar Nobilex overstappen ligt er een conversie klaar die de gegevens naadloos over kan zetten. “Wij kennen de specifieke situatie bij onze klanten en houden daar bij de implementatie van Nobilex rekening mee. Hierdoor kunnen wij de gebruikers van Atredis een soepele overgang naar Nobilex garanderen.” Aldus Stef Smit.

Er is veel interesse in het innovatieve softwarepakket van Nobilex. Er staan tientallen migraties op de planning. Rob van Weeghel: “Nu het softwarepakket zo ver ontwikkeld is, richten wij ons op het opbouwen van de organisatie. Dorus en Stef zijn een zeer welkome aanvulling op ons team.”

Als u vragen heeft naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens:

Nobilex: Rob van Weeghel, 06 5188 7306
Atredis: Stef Smit & Dorus Bakkum, 035 603 0610

Alles weten over Nobilex?