Alleen ga je sneller, samen maken we het beter. De Nobilex mindset.

Een club mensen waar je op kunt vertrouwen, je kunt altijd van ons op aan en op ons rekenen, wij zijn er echt voor jou. 

De beste software maak je samen

Software krijgt een steeds prominentere rol in het notariaat. Daarmee wordt de invloed van software leveranciers groter. Wij geloven dat er bij deze invloed ook een serieuze verantwoordelijkheid hoort. Daarom zijn wij een organisatie die niet alleen software ontwikkelt voor het Notariaat, maar met het notariaat. Dit blijkt onder andere uit het feit dat wij geen winstoogmerk hebben. Ontwikkeling, verbetering en innovatie staan centraal. 

Ook blijkt dit uit bijvoorbeeld hoe we samen ontwikkelen met een open dialoog. Wij zijn transparant over wat we denken en delen dit graag om een dialoog te faciliteren. Dit is waarom je samen met Nobilex grip op de toekomst hebt en houdt. Waarom je altijd de beste software hebt, want de beste software maak je samen. 

Samen de roadmap bepalen

De toekomst maken we samen, daarom bepalen we met onze klanten de roadmap op basis van gebruikerssessies en een stemsysteem.

Nobilex geeft terug

Doe actief mee met innoveren en ontvang een aanzienlijke korting op de software.

Open dialoog

Wij zijn open en transparant over onze ideeën en hoe we denken. De start voor een goede dialoog.

Geen winstoogmerk

Alles wordt direct teruggestopt in ontwikkeling & innovatie.

Starten met Nobilex: samen innoveren

Wanneer je start met Nobilex betekent dat meer dan alleen gebruik maken van de Nobilex software. Wij vragen je een actieve rol te spelen in de softwareontwikkeling. Je ontvangt daarvoor een aanzienlijke korting op het abonnement. De kantoren die langer met Nobilex werken, hebben een grotere korting, en hebben meer inspraak gehad in de softwareontwikkeling.  

Het Nobilex team