Nobilex gaat samen met notarieel softwareleverancier Notis

11 augustus 2020

Op 6 augustus 2020 zijn Nobilex en Notis officieel samen gegaan. Deze samenwerking is ontstaan vanuit eenzelfde visie: ‘de beste software bieden, dóór en vóór het notariaat’.

Nobilex werkt met de nieuwste technieken en maakt het zo voor haar cliënten mogelijk te voldoen aan de eisen van deze tijd en zelfs vooruit te lopen op alle ontwikkelingen, nu en in de toekomst.

Notis heeft meer dan 30 jaar ervaring in de notariële automatisering en een diepgaande kennis van de werkprocessen en de behoeften van de notarissen aan inzicht en efficiency, zowel op operationeel als op management niveau.

Nobilex directeur Rob van Weeghel is enthousiast over de overname: ‘Dankzij de overname kunnen wij onze krachten bundelen en hebben wij de juiste organisatie om aan de hoge verwachtingen van het notariaat te kunnen voldoen’.

Notis directeur Betty Bovens wil met deze stap continuïteit voor haar cliënten waarborgen en hen in een voortvarend tempo laten meegaan in de innovaties die de nieuwe organisatie voor ogen heeft. De Notis gebruikers bepalen in overleg hoe en wanneer zij de overstap willen maken naar de nieuwste software. Nobilex en Notis faciliteren een zo geruisloos mogelijke overgang naar het nieuwe gezamenlijke pakket waarin de sterke punten van beide pakketten tot één geheel zijn gebundeld.

‘Onze medewerkers zijn razend enthousiast. We vormen nu één team met Nobilex en versterken elkaar waar dat kan’, aldus Betty Bovens.

Komend jaar verwacht Nobilex tientallen implementaties uit te voeren. ‘Onze uitdaging is niet alleen om aan de verwachtingen uit de markt te kunnen voldoen, maar ook om dit op professionele en aangename wijze voor onze cliënten te realiseren. Ons team van ervaren medewerkers van Nobilex en Notis samen gaat deze uitdaging graag aan, enthousiast en met gedrevenheid’, aldus Rob van Weeghel.

Als u vragen heeft naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens:

Nobilex: Rob van Weeghel, 06 5188 7306

Notis: Betty Bovens, 06 2502 8530

Alles weten over Nobilex?