Nobilex sluit Escrow Overeenkomst

11 februari 2022

Er is niets zo belangrijk voor een notariskantoor als bedrijfscontinuïteit. En de gegarandeerde beschikbaarheid over akten, documenten, data. Dus wanneer een notariskantoor software afneemt zijn twee zaken zeer van belang; veiligheid én bedrijfscontinuïteit. Dat geldt zéker voor SaaS diensten.

Nobilex is zich volledig bewust van het belang van haar software voor haar klanten. En dus heeft Nobilex bij Escrow Alliance een escrowregeling afgesloten. Met deze escrowregeling zorgen we ervoor dat de beschikbaarheid van onze applicatie, en dus de bedrijfsvoering van het kantoor, te allen tijde verzekerd is. Wat er ook gebeurd. Hiermee heeft Nobilex nagedacht over je bedrijfscontinuïteit, mocht er onverhoopt wat gebeuren met Nobilex.

We vinden deze zekerheid voor onze klanten van groot belang. En dus bieden we deelname aan deze overeenkomst aan al onze huidige, én toekomstige klanten aan.

Kosteloos, trouwens!

Wil je meer weten over onze Escrow regeling? Bel ons, of mail ons! We geven je graag alle informatie!

Alles weten over Nobilex?